Nieuwsbrief

Wie kiest
er voor
Leadz?

Deze leaderz
gingen je voor.

Balen

JSV Metalen

Omzet: FTE’s: Gsm CEO:

Bij JSV Metalen komen klanten terecht in een familiebedrijf pur sang, met expertise op het vlak van constructiestaal voor de woningbouw en de industriebouw. Oerdegelijk en kwalitatief maatwerk, van stalen profielen over kokers tot L-ijzers.

Toon bedrijfsgegevens
Westerlo

Hegrola

Omzet: FTE’s: Gsm CEO:

Hegrola uit Westerlo is gespecialiseerd in wegenbouw en ondergrondse leidingen. Onze familiale onderneming werd opgericht in 1994. We zijn ontstaan uit de bvba Jos Laeremans en hebben een roemrijke historiek die teruggaat tot in het midden van de jaren zestig. Als aannemer met een erkenning in klasse 6 voeren wij zowel openbare wegenwerken (50%) als b2b-opdrachten (30%) uit. Daarnaast beschikken we over een eigen recyclage-afdeling voor puin en gronden om de vrijgekomen werfoverschotten te verwerken tot herbruikbare materialen (20%).

Toon bedrijfsgegevens
Herentals

Ecohuis

Omzet: FTE’s: Gsm CEO:

Ecohuis is helemaal thuis in houtskeletbouw. Jaarlijks realiseert ons ervaren team een 100-tal nieuwbouwwoningen en een 30-tal woonuitbreidingen zoals een optopping, box-in-box, aanbouw en bijgebouw. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in modulaire woningbouw en in hoogwaardige B2B-oplossingen in houtskeletbouw, voor zowel grote als kleinschalige projecten.

Toon bedrijfsgegevens
Antwerpen

STAM Architecten

Omzet: FTE’s: Gsm CEO:

STAM Architecten werkt vanuit een gezamenlijke visie en passie voor architectuur. Als bureau geloven we in compact ontwerpen, waarbij eenvoudige bouwvolumes aangenaam worden georiënteerd in hun context en omgeving. Een logische schakeling van functies en ruimtes, ontworpen op menselijke schaal, creëert een efficiënte interne circulatie en een aangenaam leefcomfort.

Toon bedrijfsgegevens
Lier

OCTO Architectuur

Omzet: FTE’s: Gsm CEO:

Bij OCTO Architectuur vormen architectuur en interieurarchitectuur een perfecte tandem. Ons allround architectenbureau staat voor een totaalbenadering, waarbij zowel de buitenkant als de binnenkant van een gebouw worden ontwikkeld. Vanuit een doorgedreven expertise en een creatieve oplossingsgerichte aanpak komen onze architecten tot een homogeen concept waar een lijn in zit. Die wordt consequent doorgetrokken van buiten naar binnen, en omgekeerd. Wij ontwerpen ook maatmeubilair en bieden de klant standaard 3D-visualisaties aan.

Toon bedrijfsgegevens

Eluxo

Omzet: FTE’s: Gsm CEO:

Onder de nieuwe merknaam ELUXO realiseert Domation geïntegreerde domoticatoepassingen, zowel voor de high-end particuliere markt als voor bedrijven. Onze innovatieve totaaloplossingen voor luxueus woon- en leefcomfort variëren van verlichting, multimedia en wellness tot camerabewaking, binnenklimaatsturing en energiemanagement.

Toon bedrijfsgegevens

Ready to
take the lead?

De basis voor jouw strategische groei is onze doelgerichte samenwerking. Ga met ons in dialoog. Want enkel met het peilen naar uw bedrijfsdoelstellingen creëren we een overtuigde (en liefst ook unieke) groei van je bedrijf.

Goesting in een straight-on to business aanpak? Ga in gesprek!

Download onze toolzkit Formulier