Nieuwsbrief

Onze
trouwe
memberz!

Deze leaderz
gingen je voor.

Antwerpen

STAM Architecten

Omzet: FTE’s: Gsm CEO:

STAM Architecten werkt vanuit een gezamenlijke visie en passie voor architectuur. Als bureau geloven we in compact ontwerpen, waarbij eenvoudige bouwvolumes aangenaam worden georiënteerd in hun context en omgeving. Een logische schakeling van functies en ruimtes, ontworpen op menselijke schaal, creëert een efficiënte interne circulatie en een aangenaam leefcomfort.

Toon bedrijfsgegevens
Lier

OCTO Architectuur

Omzet: FTE’s: Gsm CEO:

Bij OCTO Architectuur vormen architectuur en interieurarchitectuur een perfecte tandem. Ons allround architectenbureau staat voor een totaalbenadering, waarbij zowel de buitenkant als de binnenkant van een gebouw worden ontwikkeld. Vanuit een doorgedreven expertise en een creatieve oplossingsgerichte aanpak komen onze architecten tot een homogeen concept waar een lijn in zit. Die wordt consequent doorgetrokken van buiten naar binnen, en omgekeerd. Wij ontwerpen ook maatmeubilair en bieden de klant standaard 3D-visualisaties aan.

Toon bedrijfsgegevens

Eluxo

Omzet: FTE’s: Gsm CEO:

Onder de nieuwe merknaam ELUXO realiseert Domation geïntegreerde domoticatoepassingen, zowel voor de high-end particuliere markt als voor bedrijven. Onze innovatieve totaaloplossingen voor luxueus woon- en leefcomfort variëren van verlichting, multimedia en wellness tot camerabewaking, binnenklimaatsturing en energiemanagement.

Toon bedrijfsgegevens
Borsbeek

Bitlink

Omzet: FTE’s: Gsm CEO:

Zekerheid over je IT-materiaal en je volledige IT-omgeving? Dat kan, met Bitlink. Wij staan in voor high-end hardware, een waterdichte service, een totaalaanpak in IT en een zorgeloze opvolging. Precies zoals het hoort.

Toon bedrijfsgegevens
Herentals

Decimmo

Omzet: FTE’s: Gsm CEO:

Decimmo is een jong en dynamisch vastgoedkantoor. We onderscheiden ons door de persoonlijke aanpak van elk dossier en de eerlijke, correcte en vlotte service volledig op maat van de klant. Ons kantoor met vestigingen in Herentals en Balen is vooral actief in de Kempen, Limburg en de volledige provincie Antwerpen.

Toon bedrijfsgegevens
Antwerpen

Bright Square

Omzet: FTE’s: Gsm CEO:

Bij Bright Square geloven we in de kracht van de perfecte combinatie tussen branding en marketing om bedrijven te transformeren en te laten groeien. Door een breed scala aan diensten in huis te hebben, kunnen wij onze klanten voorzien van effectieve en op maat gemaakte oplossingen, die hun online én offline aanwezigheid versterken, hun doelgroep bereiken alsook bepaalde doelen halen.

Toon bedrijfsgegevens

leaderz community
met opportuniteiten.

Ready to
take the lead?

De basis voor jouw strategische groei is onze doelgerichte samenwerking. Ga met ons in dialoog. Want enkel met het peilen naar uw bedrijfsdoelstellingen creëren we een overtuigde (en liefst ook unieke) groei van je bedrijf.

Goesting in een straight-on to business aanpak? Ga in gesprek!

Download onze toolzkit Formulier