Nieuwsbrief

Een doordachte
manier van
aanpak!

Stap voor
stap naar succes.

01

Een goed gesprek voor de geknipte Leadz.

We focussen in onze samenwerking altijd op het succes van onze Leadz. Nog voor de opstart van een traject kijken we tijdens een gedreven kennismakingsgesprek dus eerst naar de minimumvereisten en de opportuniteiten die we kunnen bieden aan onze klanten en onze community.

Moeten we daarvoor zelf doelgericht op zoek naar klanten? Prima!

02

Opportuniteitscan.

Zijn we beiden enthousiast vanaf de start? Dan gaan we dieper in op je noden en brengen we je doelstellingen in kaart. Van omzet en groei tot potentiële overnames: we overwegen samen de beste opties en oplossingen.

Met een eerlijke screening, doeltreffende facts & input en sterk onderbouwde bedrijfsfiches zetten we de zaken samen scherp. Voor ons, voor jouw bedrijf én voor de andere bedrijven binnen en buiten onze community.

03

It’ s a Leadz!.

Gedreven door business development & lobbywerk spelen we in op iedere opportuniteit. Ondersteunen we onze Leadz en brengen we blijvende zakelijke connecties samen.

We steken al onze kennis, ervaring en community in een op maat gemaakte introductie tussen gelijkgestemde ondernemers waar je als bedrijfsleider jaren op kan verder bouwen.

04

Klaar voor de juiste introductiez.

We zijn een diverse groep business bouwers met één gemeenschappelijk doel: de juiste connecties leggen. Tijdens één van onze jazzy loungez, zotte experiencez of via een één op één ontmoeting? We’re up to it.

Zo lang we maar doelgericht verbonden zijn door onze gemeenschappelijke doelstellingen en waardevolle connectie.

05

Scherp blijven voor de toekomst.

Wij houden van langetermijnsamenwerkingen. Voor ons stopt een samenwerking niet na één bijeenkomst. Néé, wij volgen gedreven op.

Als jouw strategische partner brengen we duidelijkheid na (eventuele) bedrijfsevoluties en sturen we bij waar nodig. Wij ondersteunen je en zijn bereikbaar voor de bespreking van de toekomstige aanpak.

Pure business development, kort op de bal gespeeld. Zo doen we dat bij Leadz

Onze strategische
Leaderz.

Ready to
take the lead?

De basis voor jouw strategische groei is onze doelgerichte samenwerking. Ga met ons in dialoog. Want enkel met het peilen naar uw bedrijfsdoelstellingen creëren we een overtuigde (en liefst ook unieke) groei van je bedrijf.

Goesting in een straight-on to business aanpak? Ga in gesprek!

Download onze toolzkit Formulier