Nieuwsbrief

Wij zijn een
strategische
groeipartner .

Strategisch
partnership

Leadz gelooft dat business development op maat en lobbying hand in hand gaan. Voor bedrijfsleiders & CEO’s waarvoor we écht meerwaarde leveren. Met een exclusieve community die ertoe doet. Met een stijlvolle jazzy vibe die inspireert. En een hands-on mentaliteit die staat als een huis.

Verwacht van ons geen koffieklets. Onze experts luisteren naar verschillende namen: doeners, klankborden, managers, groeiondernemers. Noem maar op. We zetten onze uitgebreide expertise om in een krachtige connectie. En kiezen voor een continue uitbreiding en verbetering van ons netwerk. Voor een nog krachtigere connectie.

Onze Leadz teamleden zijn geëngageerd, slim, creatief, gespecialiseerd en technisch sterk met elks een groot netwerk. Maar eigenlijk zijn het vooral betrokken mensen die ervan houden om de opportuniteiten & uitdagingen van bedrijven mee na te jagen.

Strategisch & Business

missie.

Als strategische partner helpt Leadz ondernemers om vandaag, morgen en in de toekomst succesvol te groeien. Vlotjes vertaald: we houden de vinger aan de pols om tot de kern van ondernemerschap te komen. We kiezen voor een diepgaande begeleiding om de doelstellingen en uitdagingen van je bedrijf in kaart te brengen. Groei, overname of tackelen van bepaalde problemen? Vanuit de vraagstelling van onze klant bepalen we objectieven en ambitiez, klein of groot.

Deze krijgen pas écht waarde met een doordachte targeting op elke potentiële lead, een strategische implementatie en een toegewijde ondersteuning doorheen het volledige Leadz-traject. Daarvoor zetten we de juiste mensen met tonnen ervaring in. De juiste mensen? Dat zijn onze strategische managers aka onze analytische business developers.

We blijven innoveren en groeien om in te spelen op iedere opportuniteit, zowel binnen als buiten onze community. Wat absoluut zeker is? Onze directe focus op resultaten!

Leadz, da’s tot aan de kern ondernemen!

visie.

De ‘z’ van Leadz staat voor ‘zakelijk’. Omdat we focussen op een zakelijke community van bedrijfsleiders en CEO’s met minimaal 10 FTE’s. En telkens een stapje verder willen gaan voor die community. Dat doen we met dialogen over strategische groei of over intellectueel leiderschap. Altijd op ’t hoogste niveau.

Onze community is waardevol, dankzij relevantie en duurzame impact. Een té omvangrijke community, betekenisloze small talk of kortstondige succesjes laten we dus aan onze neus voorbijgaan. In de plaats kiezen we voor slagkracht, de daad bij het woord vatten en de juiste introductiez. Met een Z, daar kan je van op aan!

Strategische groei
is een samenspel.

Tussen knowhow en buikgevoel. Tussen inzicht en uitvoering. En vooral: tussen klanten en niet klanten. Jouw opportuniteiten. Scherp gesteld en zo 1000% effectiever. Yep, wij weten waar de behoeftes van de klant liggen. Met bedrijfsanalysez en bijeenkomsten zorgen we voor meer impact op de groei van uw onderneming en een diepere connectie met andere bedrijfsleiders, binnen en buiten onze community.

De juiste vibe, maximale expertise en de geknipte connectie, zowel binnen als buiten onze community, daar zorgen we voor bij elke samenwerking. Gelukkig kan Leadz rekenen op belachelijk veel skills. Inhouse, maar ook als onderdeel van de Konrad Holding: dé betrouwbare en ervaren zakelijke partner met een netwerk om U tegen te zeggen. En daarom ben je hier.

Leadz bestaat uit een kernploeg vennoten die bijdraagt aan onze expansie en innovatieve ideeën. Geboren jagers die uitblinken in business development en voortdurend speuren naar de rock‘n roll opportuniteiten van ondernemingen. Gamechangers die hun ervaring en leidinggevende kracht doortrekken naar een maximale kwaliteit, voor en achter de schermen. Samen leggen we de lat der niveau hoog, hoger, op z’n hoogst. Want onze uiteenlopende talenten gecombineerd? Dat versterkt ons denken en doen.

Door nauw samen te werken en ons opgebouwde netwerk te verenigen, exploreren we alle mogelijke opportuniteiten en bereiken we waardevolle connecties die matchen met de verwachtingen van alle bedrijfsleiders.

leaderz community
met opportuniteiten.

Onze strategische
Leaderz.

Ready to
take the lead?

Download onze toolzkit Formulier