Nieuwsbrief

Leadz
bijeenkomsten.

Afgelopen bijeenkomsten.

Opkomende
bijeenkomsten

Tue 18/06/2024 The Black Knife

Leaderz of Construction 1.0

@ The Black Knife
Strategisch & Business

Uitgediepte connecties

Onze bijeenkomsten gaan verder dan een gezellig babbeltje of diner in een fancy restaurant. Groot of klein: Leadz verbindt je steeds met de geknipte bedrijfsleiders & CEO’s. Dankzij onze gefundeerde selectie, bouwen we bruggen tussen zowel leden als niet-leden: in functie van onze leden. Die zullen zo beter matchen, omdat ze vergelijkbare doelen of verwachtingen nastreven.

Leadz is een strategische partner voor je bedrijf. Verwacht bij ons geen talloze netwerkevents en snelle matches. Wél een uitgediepte connectie, waarbij bedrijfsleiders & CEO’s nieuwe industrieën en perspectieven ontdekken. Jij vertelt je verhaal, maar je luistert ook naar de uitdagingen, feedback en bijdragen van andere bedrijfsleiders. Waardevolle input, om jouw bedrijf verder mee te versterken. De beleving en setting van elke bijeenkomst is anders. Door na te denken over ons doelpubliek, zetten we vanaf dag één de juiste stappen naar een doeltreffende aanpak.

De juiste introductie meets jazzy vibes: dat is onze succesformule voor onze bijeenkomsten. Denk aan culinaire verwennerijen op ’t hoogste niveau. Interpreteer dat vooral letterlijk en figuurlijk mét fancy culinaire avonden en dinners in the sky enzo. Maar ook aan exclusieve jazzy lounges en betekenisvolle seminaries. Of bedrijfsleiders uit bepaalde sectoren één op één met elkaar in contact brengen. Een goede balans tussen beleving en verenigende babbels tussen bedrijfsleiders is key. Maar ook hier voert de ongedwongen sfeer altijd de boventoon.

Diezelfde ambitie trekken we door naar onze één op één ontmoetingen. Om een heel gerichte introductie met impact neer te zetten, brengen we de juiste bedrijfsleiders samen tijdens een fijnschalige ontmoeting. Dat doen we op basis van de ervaring, kennis en uitdagingen die een meerwaarde kunnen zijn voor beiden. Want, niets zal ons tegenhouden om opportuniteiten na te jagen.

Ready to
take the lead?

De basis voor jouw strategische groei is onze doelgerichte samenwerking. Ga met ons in dialoog. Want enkel met het peilen naar uw bedrijfsdoelstellingen creëren we een overtuigde (en liefst ook unieke) groei van je bedrijf.

Goesting in een straight-on to business aanpak? Ga in gesprek!

Download onze toolzkit Formulier

Mede mogelijk gemaakt door